10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltO adolescentă din Olt a dispărut

O adolescentă din Olt a dispărut

O adolescentă din Olt a dispărut, ieri, din Dobrosloveni, judfeţul Olt, localitatea de domiciliu. Părinţii fetei au anunţat dispariția fiicei lor.

Alexandra Măceșeanu este elevă în clasa a X-a la Liceul Teoretic „Mihai Viteazu“ din Caracal. Ea a plecat, ieri, spre Caracal, cel mai probabil cu o mașină de ocazie, însă nu s-a mai întors acasă. Mama a sesizat dispariția miercuri după-amiază după ce nu a mai reușit să-și contacteze copila nici pe telefon. Mama spune că adolescenta nu are niciun motiv sp plece de acasă, pentru că nu a avut loc nicio ceartă și nici altceva care să o determine să recurgă la un astfel de gest.

Alexandra Măceșeanu
Alexandra Măceșeanu

Măceșanu Alexandra era îmbrăcată într-ocămaşă stil ie, blugi şi tenişi. Are părul este de culoare șaten deschis. „Cine a văzut-o sau știe ceva despre ea ne poate lăsa mesaj în privat sau ne poate contacta la numarul de telefon 0768773156 . Cu ajutorul dumneavoastră o putem găsi pe Alexandra. Vă rugăm din inimă distribuiți să afle cât mai multe persoane!!!“, este mesajul deja distribuit pe Facebook, prin intermediul prietenilor fetei. Părinții ar fi anunțat deja poliția, conform declarațiilor mamei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS