20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltUPDATE (Video, galerie foto) Accident grav la Balş. O persoană este încarcerată

UPDATE (Video, galerie foto) Accident grav la Balş. O persoană este încarcerată

UPDATE: Potrivit poliţiştilor olteni „un ansamblu de vehicule ( cap tractor și semiremorca), care se deplasa din direcția Craiova către Slatina, din cauza unei explozii a unei anvelope din stânga faţă, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa din sens opus.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Victima care se afla încarcerată în autoturism a fost scoasă, este conștientă şi a fost preluată de o ambilanţă. Este vorba despre şoferul maşinii. Pe sensul de mers Craiova – Balş se circulă deviat prin benzinăria în apropierea căreia s-a produs evenimentul.


Un accident rutier a avut loc în judeţul Olt, pe DN 65, la ieşirea din oraşul Balş spre Craiova. În impact au fost implicate un autoturism şi o autocisternă. O persoană din autoturism este încarcerată, însă conştientă. Traficul rutier este oprit în ambele sensuri, pentru a permite intervenţia echipelor de descarcerare şi efectuarea cercetării la faţa locului.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS