9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt(Galerie foto) Olt: Accident la Pădurea Sarului. Opt persoane implicate

(Galerie foto) Olt: Accident la Pădurea Sarului. Opt persoane implicate

Pompierii SMURD Balș au intervenit, pe Drumul European 547, în zona Pădurea Sarului, la un accident rutier. În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau opt persoane.

Înainte de sosirea echipajului SMURD, plutonierul adjutant Liciu Gabriel, subofițer operativ în cadrul ISU Mehedinți, aflat în trafic în zona în care s-a produs accidentul, a acționat pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor accidentului.
Acesta a acordat o atenție deosebită unui pasager, în vârstă de 30 de ani, aflat în stare de inconștiență.

Paramedicii SMURD au evaluat toate victimele, iar pe bărbatul în vârstă de 30 de ani, din municipiul Craiova, dezorientat și confuz, cu traumatism la membrul superior stâng și excoriații la nivelul feței l-au transportat la UPU Slatina.

Celelalte şapte persoane au primit îngrijiri medicale la faţa locului şi au refuzat transportul la spital.

În accident au fost implicate două maşini, un Ford şi un Mercedes. Persoana rănită se afla în Ford. Poliţistii Serviciului Rutier Olt s-au deplasat la faţa locului în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului. Din primele verificări a reieşit faptul că un conducător auto, în timp ce se deplasa pe Drumul Naţional 65, pe banda a doua, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând in coliziune laterală cu un autoturism care se deplasa pe banda I de mers. În urma impactului, cele două autoturisme au fost proiectate în afara părţii carosabile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS