Doi tineri, prinşi după ce le-au furat telefonele şi banii unor adolescenţi, la BalşPolițiștii din cadrul Poliției orașului Balș au reținut două peroane bănuite de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Împotriva acestora a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

La data de 08 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș au fost sesizați despre faptul că, doi adolescenți, în timp ce se plimbau pe o alee din Parcul Central din localitate, au fost acostaţi de două persoane necunoscute, de sex bărbătesc, care le-au pulverizat spray cu efect iritant-lacrimogen în zona feţei și i-au deposedat de un telefon mobil și de suma de 150 de lei.


În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat doi tineri, de 18 ani şi de 17 ani, ambii din comuna Morunglav, bănuiți că ar fi săvârșit infracțiunea de tâlhărie calificată, aceștia fiind reținuți. Marţi, 11 decembrie, cei doi tineri au fost prezentați Judecătoriei Balș, care a dispus arestarea acestora preventivă pe o perioadă de 30 de zile.


Comenteaza acum

Alte stiri

22 februarie 2019

Craiova: Reţinuţi de poliţişti pentru tâlhărie calificată

În cursul zilei de ieri, 21 februarie, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au identificat şase tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 23 de ani, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. Cinci dintre aceştia au fost ...

Sumarul ediției de sâmbătă, 23 februarie 2019

Top