Acasă Local Olt Olt: Un bătrân și-a pus capăt zilelor într-o fântână publică

Olt: Un bătrân și-a pus capăt zilelor într-o fântână publică

-

Un bărbat de 72 ani a decis să-și pună capăt zilelor vineri, 30 noiembrie 2018, pompierii fiind solicitați pentru a scoate cadavrul bărbatului din fântâna în care s-a aruncat. Trupul neînsuflețit al bărbatului ar fi fost descoperit de un nepot, a spus primarul localității, Dănuț Șărpău, după ce soția bătrânului a alertat rudele că acesta a plecat de acasă și nu a mai revenit.

„Pentru scoaterea la suprafață a cadavrului, un pompier a coborât, cu ajutorul scării din dotarea autospecialei, asigurat cu brâu de salvare, în fântâna cu diametrul de aproximativ 70 de centimetri și adâncimea de circa șase metri și a scos la suprafață cadavrul“, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Olt despre intervenția pompierilor din cadrul Stației Scornicești.
Fântâna în care a ales să se omoare bărbatul se afla în curtea unei școli dezafectate, chiar vizavi de locuința sa. Fântâna era abandonată. Poliția a preluat cazul și face cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-au întâmplat lucrurile.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

Liga 3 / Universitatea II Craiova are meci greu cu Flacăra Moreni

Echipa secundă a Universităţii Craiova întâlneşte vineri, de la ora 14.00 (live text pe gds.ro/sport), pe stadionul „Extensiv“, pe Flacăra Moreni. Partida...

Programul de înscriere pentru rezidenţiat, prelungit

Programul de înscriere pentru examenul de rezidenţiat la direcţiile de sănătate publică a fost prelungit de către Ministerul Sănătăţii. Candidaţii se vor...