Olt: Un bătrân și-a pus capăt zilelor într-o fântână publică

Autori


Un bărbat de 72 ani a decis să-și pună capăt zilelor vineri, 30 noiembrie 2018, pompierii fiind solicitați pentru a scoate cadavrul bărbatului din fântâna în care s-a aruncat. Trupul neînsuflețit al bărbatului ar fi fost descoperit de un nepot, a spus primarul localității, Dănuț Șărpău, după ce soția bătrânului a alertat rudele că acesta a plecat de acasă și nu a mai revenit.

„Pentru scoaterea la suprafață a cadavrului, un pompier a coborât, cu ajutorul scării din dotarea autospecialei, asigurat cu brâu de salvare, în fântâna cu diametrul de aproximativ 70 de centimetri și adâncimea de circa șase metri și a scos la suprafață cadavrul“, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Olt despre intervenția pompierilor din cadrul Stației Scornicești.
Fântâna în care a ales să se omoare bărbatul se afla în curtea unei școli dezafectate, chiar vizavi de locuința sa. Fântâna era abandonată. Poliția a preluat cazul și face cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-au întâmplat lucrurile.
 

Comenteaza acum

Alte stiri

19 februarie 2019

Ce trebuie să ştiţi despre depunerea cererii unice de plată la APIA

De la 1 martie demarează campania de depunere a cererii unice de plată aferentă acestui an. Aflaţi din articol cum trebuie să completaţi declaraţia de suprafaţă, unde trebuie să depuneţi cererile pentru subvenţiile agricole şi ce acte trebuie să ...

Sumarul ediției de duminică, 24 februarie 2019

Top