Acasă Local Olt Suspiciune de pestă porcină africană și în Olt

Suspiciune de pestă porcină africană și în Olt

-

Primul caz suspect de pestă porcină africană a apărut în județul Olt, în localitatea Rusănești, aflată în zona de protecție de aproape o săptămână.
Porcul mort a fost descoperit joi-dimineață, a confirmat primarul localității Rusănești, Alexandru Chirea, în gospodăria unui cetățean care muncește ca cioban în pădurile din județul vecin, Teleorman, tocmai în zona unde au fost confirmate cazuri de pestă la mistreți. Amănunte în Gazeta de Sud de mâine.

Alina Mitran
Alina Mitran
Lucrează în presă din 2000 și ceea ce a început ca un hobby s-a transformat într-o profesie. A absolvit Facultatea de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori, dar a ales presa scrisă, un domeniu care i-a oferit cele mai mari satisfacții profesionale. S-a alăturat echipei Gazeta de Sud în 2004.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.