Acasă Local Olt Olt: Societate sancţionată pentru pentru încălcarea legislaţiei din domeniul silvic

Olt: Societate sancţionată pentru pentru încălcarea legislaţiei din domeniul silvic

-


Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Serviciul Ordine Publică au acționat, ieri, pe linia prevenirii şi combaterii transportului ilegal de material lemnos.
Astfel, polițiștii au depistat în trafic, pe raza comunei Pleșoiu, un ansamblu de vehicule care transporta material lemnos.
În urma inventarierii și cubării materialului lemnos, s-a constatat faptul că un bărbat, din comuna Breaza, județul Suceava, transporta cu un ansamblu de vehicule cantitatea de 14,28 mc. cherestea răşinoase, în plus faţă de cantitatea de 42,46 mc, înscrisă în avizul de însoţire.
Cheresteaua transportată aparţine unei societăți comerciale din comuna Fundu Moldovei, județul Suceava. Aceasta fost sancţionată contravenţional pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010 modificată, privind sancționarea și stabilirea contravențiilor silvice, cu amendă în valoare de 3.000 de lei.
Totodată, diferența de 14,28 mc material lemnos, care nu a corespuns cantității precizate în documentele de însoțire a mărfii, a fost confiscată şi predată Ocolului Silvic Slatina.

ȘTIRI VIDEO GdS

#SchimbaPeVerde cu CEZ

Preferi soluțiile eficiente energetic? Te orientezi către alternativele mai puțin poluante, reciclezi? Alege să consumi doar energie regenerabilă! Cu CEZ Verde,...

Ludovic Orban are programate negocieri cu USR

Ludovic Orban, președinte Partidului Național Liberal are, vineri, o nouă rundă de negocieri cu partidele politice, în vederea susținerii formulei sale de...