20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Serviciul pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor a lansat aplicația de programare on-line pentru eliberarea documentelor

Olt: Serviciul pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor a lansat aplicația de programare on-line pentru eliberarea documentelor

Prefectul județului Olt anunţă într-un comunicat că la nivelul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Olt a fost lansată astăzi, 15 decembrie 2017, aplicația de programare on-line pentru eliberarea de pașapoarte, programările putând fi făcute începând cu data luni, 18 decembrie 2017.
Aplicația poate fi accesată la adresa http://epasapoarte.ro/Home/Programare sau de pe pagina de internet a Instituției Prefectului – Județul Olt – www.prefecturaolt.ro.
Pentru mai multe informații rugăm cetățenii să se adreseze lucrătorilor Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Olt, la numerele de telefon 0770.822.771 sau 0249.436.846.
Instituția Prefectului – Județul Olt recomandă solicitanților următoarele:
-să verifice valabilitatea actelor deținute și să se programeze din timp pentru a evita aglomerația;
-să se prezinte la ghişeu la ora şi data rezervată, având asupra lor toate documentele necesare;
-înainte de completarea programării, să se asigure că deţin toate actele necesare depunerii cererii, programarea fiind gratuită şi netransmisibilă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS