24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltSoțul polițistei din Olt care și-a înjunghait superiorul s-a spânzurat

Soțul polițistei din Olt care și-a înjunghait superiorul s-a spânzurat

Relu Renghea, soțul Melaniei Renghea – polițista care în 26 decembrie 2012 și-a înjunghiat șeful, după o discuție purtată în mașina polițistei, în fața casei superiorului său, s-a spânzurat joi după-amiază, în curtea locuinței familiei, din satul proaspeți, comuna Curtișoara.

Bărbatul avea 36 de ani, iar de anul trecut, de când soția sa a fost încarcerată în urma sentinței de cinci ani de închisoare pronunțată de Curtea de Apel Craiova, avea grijă de cei trei copii. Melania Renghea, soția celui care și-a pus capăt zilelor, era gravidă cu ultimul copil în perioada în care a survenit scandalul cu superiorul său, femeia, la acel moment polițistă în cadrul IPJ, detașată la postul din Bobicești, acuzându-și șeful de viol, dar și de faptul că de-a lungul timpului acesta ar fi folosit-o ca favor sexual pentru superiori și pentru magistrați. Violurile reclamate de polițistă nu au fost confirmate în urma cercetărilor, însă comandantul IPJ de la acea vreme a fost obligat să se retragă.
Polițistul Gheorghe Barbu, șeful Melaniei Renghea, retrogradat după incidentul care i-a pus viața în pericol, și-a redobândit gradul de comisar șef, iar femeia a ajuns în pușcărie pentru loviturile de cuțit pe care I le-a aplicat bărbatului în zona abdomenului, fiind condamnată pentru tentativă de omor.
Soțul fostei polițiste a fost găsit de o vecină atârnând în ștreang, într-un pom din curtea casei, aceasta anunțând prin 112 evenimentul. La fața locului a ajuns un echipaj al Ambulanței Olt, care nu a mai inițiat manevrele de resuscitare, medicul constatând că pentru bărbat nu se mai putea face nimic. Apelul la 112 a venit joi, 9 noiembrie, la ora 15,20.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS