14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltUPDATE: Un cadavru decapitat, găsit la marginea localităţii oltene Brastavăţu. Există deja un suspect

UPDATE: Un cadavru decapitat, găsit la marginea localităţii oltene Brastavăţu. Există deja un suspect

UPDATE 16:17: Procurorii care anchetează cazul morții suspecte de la Brastavățu au în vizor un suspect. Este vorba despre un bărbat de 20 de ani, din localitate.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, prim-procurorul Anca Anuța, a declarat că încă se desfășoară cercetări la fața locului în care a fost găsit cadavrul decapitat, în această dimineață, în localitatea Brastavățu din județul Olt. Procurorul de caz audiază martori și coordonează activitatea de cercetare, dar a confirmat că în vizorul anchetatorilor există un suspect, urmând să se ia măsuri. „Nu am reţinut încă pe nimeni. Avem un suspect, un tânăr de 20 de ani, din localitate, urmează să luăm măsuri, deocamdată nu pot spune mai multe, se fac acte în continuare“, a spus Anuţa.

UPDATE ora 11.00: Reprezentanţii IPJ Olt au confirmat că victima este un tânăr de 14 ani, din localitate, provenit dintr-o familie cu mai mulți copii, cu părinții despărțiți. Se așteaptă ca medicul legist să se pronunțe dacă e vorba sau nu de crimă şi în funcție de constatările acestuia vor fii chemați procurorii criminalişti.

Un cadavru decapitat al unui bărbat a fost găsit, marţi dimineaţa, pe un câmp situat în apropierea localităţii Brastavăţu, județul Olt, poliţiştii demarând o anchetă.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, agentul principal Alexandra Dicu, a declarat că trupul a fost descoperit de o persoană care a sunat la 112. Oamenii legii au constatat că respectivul cadavru pare decapitat. Poliţiştii din Brastavăţu au încercuit zona şi aşteaptă echipa de criminalişti din cadrul IPJ Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS