10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Două persoane rănite după coliziunea dintre o maşină şi două căruţe

Olt: Două persoane rănite după coliziunea dintre o maşină şi două căruţe

Două persoane au ajuns la spital și un autoturism a ars, în proporție de 90 %, în urma unui accident rutier produs, ieri seară, pe DJ 546, în localitatea Mărunței. În accident au fost implicate un autoturism și două căruțe. La fața locului s-au deplasat pompierii de la Garda Stoenești, cu un echipaj SMURD și o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță.
La sosirea echipajelor, autoturismul, în care se afla doar șoferul, ardea generalizat. Bărbatul a reușit să iasă din vehicul înaintea izbucnirii incendiului. Pompierii au lichidat incendiul, dar autoturismul a fost distrus în proporție de 90 %.
Echipajul SMURD a preluat un minor, în vârstă de opt ani, conștient, cu traumatism la membrul inferior drept. Pacientul a fost transportat la UPU Slatina. Paramedicii au mai asistat la locul intervenției un bărbat, în vârstă de 30 de ani, acesta nu prezenta răni grave și a refuzat transportul la spital.
Un alt bărbat, în vârstă de 28 de ani, rănit ușor, a fost preluat de un echipaj de la SJA și transportat la CPU Caracal. Toate victimele se aflau în cele două căruțe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS