17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Primăria Slatina înfiinţează Serviciul Administrare Parcări

Olt: Primăria Slatina înfiinţează Serviciul Administrare Parcări

Serviciul Administrare Parcări, care va avea 15 angajaţi, cu tot cu şef de serviciu, va fi înfiinţat în cadrul Direcţiei Administrarea Străzilor şi Iluminat Public (DASIP) Slatina informează gazetanoua.ro.

Noua structură va prelua în administrare parcarea etajată de pe strada Aleea Rozelor, dar şi toate celelalte parcări de pe raza municipiului Slatina.

„Se înfiinţează Serviciul Administrare Parcări şi se creează o funcţie contractuală de conducere – şef serviciu, subordonat directorului, şi 14 funcţii contractuale de execuţie subordonate şefului serviciu, respectiv un post inspector de specialitate gradul II, un post administrator tr. I, două posturi casier, un post şofer tr. I, un post muncitor calificat tr. I, un post muncitor calificat tr. III, şapte posturi de paznic”, se arată în proiectul de hotărâre ce urmează să fie votat în următoarea şedinţă a Consiliului Local Slatina..

Parcarea etajată de pe strada Aleea Rozelor din Slatina a costat bugetul local 2,2 milioane de lei, fără TVA. Aceasta a fost recepţionată, pe 29 august, la mai multe luni după ce construcţia a fost finalizată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS