Acasă Local Olt Olt: Procurorul Liviu Bălan, de la DIICOT Craiova la Parchetul Slatina

Olt: Procurorul Liviu Bălan, de la DIICOT Craiova la Parchetul Slatina

-

(Foto: olt-alert.ro)
(Foto: olt-alert.ro)

Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina are începând de astăzi un nou procuror, în persoana lui Liviu Bălan, anunţă Eveniment de Olt. Liviu Bălan şi-a încetat activitatea la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Craiova, iar de azi va lucra alături de procurorii de la Slatina.

Decizia a fost luată în şedinţa de ieri a Secţiei pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). „Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât încetarea activităţii domnului procuror Bălan Liviu la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul teritorial Craiova, ca urmare a solicitării domnului procuror, începând cu data de 19.03.2015. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât continuarea activităţii domnului procuror Bălan Liviu la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina începând cu data încetării activităţii la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul teritorial Craiova, respectiv 19.03.2015”, se precizează pe site-ul CSM.

Oana OLARU
Oana OLARU
Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.