Acasă Local Olt Olt: Procurorul Liviu Bălan, de la DIICOT Craiova la Parchetul Slatina

Olt: Procurorul Liviu Bălan, de la DIICOT Craiova la Parchetul Slatina

-

(Foto: olt-alert.ro)
(Foto: olt-alert.ro)

Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina are începând de astăzi un nou procuror, în persoana lui Liviu Bălan, anunţă Eveniment de Olt. Liviu Bălan şi-a încetat activitatea la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Craiova, iar de azi va lucra alături de procurorii de la Slatina.

Decizia a fost luată în şedinţa de ieri a Secţiei pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). „Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât încetarea activităţii domnului procuror Bălan Liviu la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul teritorial Craiova, ca urmare a solicitării domnului procuror, începând cu data de 19.03.2015. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât continuarea activităţii domnului procuror Bălan Liviu la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina începând cu data încetării activităţii la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul teritorial Craiova, respectiv 19.03.2015”, se precizează pe site-ul CSM.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...