Acasă Eveniment Accident feroviar în Balota. Două trenuri s-au ciocnit

Accident feroviar în Balota. Două trenuri s-au ciocnit

-

În această dimineaţă s-a produs un accident feroviar, pe magistrala 900 în zona staţiei CFR Balota.

Potrivit primelor informaţii oferite de rprezentanţii IPJ Mehedinţi, un ansamblu format din două locomotive a intrat în coliziune cu un tren de marfă pe fondul nerespectării semnalului. În urma impactului nu au rezultat victime Sunt blocate liniile trei și patru.

Reprezentanţii CFR informează că în jurul orei 10:50, în stația Balota, trenul privat de marfă 60274 (LTE), care avea comanda de ieșire spre stația Gîrnița a fost acroştat de două locomotive ale unui alt operator privat de marfă (GFR), care s-au pus în mișcare de la linia patru.

În urma impactului, din compunerea trenului 60274 a deraiat primul vagon de la locomotivă, de ambele osii și s-a inclinat, iar al doilea vagon de la locomotivă a deraiat de o osie.

Circulația feroviară nu este afectată, trenurile care tranzitează stația Balota, fiind redirecționate pe liniile 1, 2 și 3.

O comisie AGIFER va ancheta și va stabili cauzele producerii acestui incident feroviar.

ȘTIRI VIDEO GdS

Jurnal de antreprenor. SPIACT Craiova întâmpină sincope în aprovizionarea cu piese

Firma are 103 angajați și nu a întrerupt activitatea. Probleme apar la aprovizionarea cu diverse repere necesare în producție. „La produsele complexe, ca ale noastre, dacă lipsește o piesă nu putem face produsul“, a spus administratorul SPIACT.