6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinţi: Vântul puternic a produs pagube. Pompierii militari au intervenit

Mehedinţi: Vântul puternic a produs pagube. Pompierii militari au intervenit

Pompierii militari au gestionat şapte situaţii de urgenţă în judeţul Mehedinţi, din cauza vântului puternic. În cursul dimineţii, SVSU Șișești a intervenit in satul Cocorova,  pe DN6, pentru inlăturarea crengii unui copac, care prezenta un pericol pentru participanții la trafic.

 SVSU Vânjuleț a intervenit în satul Hotărani, pentru îndepărtarea unui copac căzut pe carosabil, pe DJ 606, care afecta circulația rutieră.

         Două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Dr. Tr. Severin  au intervenit, în municipiul reședință, pentru îndepărtarea unui copac, care prezenta un pericol pentru trecători, zona Serpentina Roșiori.

        De asemenea, aceleași echipaje au mai acționat pentru îndepărtarea unor elemente (table) desprinse de pe acoperișul a două blocuri, situate pe str. Danubius si str. Cicero, înlăturarea unei plăci desprinse de la balconul unui apartament, care prezenta un pericol pentru trecători, pe str. Kogălniceanu, dar și a unui element de construcție, de pe fațada unui imobil, situat pe strada Crișan, nr. 87.

           Totodată, un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Orșova a intervenit, în municipiul Orșova, pentru îndepărtarea unor elemente de acoperiș (table) desprinse și în pericol de cădere, pe strada Eroilor.

      La această oră, conform situației transmise de către Distribuție Energie Oltenia, la nivelul județului Mehedinți, sunt afectați 1180, astfel:

– sat Schitul de Sus, com. Izvoru Bârzii: 50 abonați

– satele Jupânești și Cireșu, comuna Cireșu: 420 abonați

 – satul Șiroca: 110 abonați

– Șovarna- Rudina: 280 abonati

 – orașul Strehaia – 320 abonați.

 Echipele operatorului de energie electrică acționează pentru remedierea defecțiunilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS