12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţeni cercetați pentru infracțiuni silvice

Mehedinţeni cercetați pentru infracțiuni silvice

Trei mehedinţeni sunt cercetați penal pentru infracțiuni silvice. Polițiștii Secției Rurală Baia de Aramă au fost sesizați de o femeie de 54 ani, din comuna Ponoarele, că un bărbat sustrage lemne din pădurea sa, situată în punctul Vîrfu-Înalt. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție din cadrul secției, iar din verificările effectuate s-a stabilit că doi bărbați de 35 și 49 ani, ambii din comuna Ponoarele, au tăiat fără din fondul forestier naţional, proprietatea apelantei, mai mulți arbori de esenţă fag. Materialul lemons a fost lăsat în custodia persoanei păgubite, urmând a se stabili cantitatea și valoarea acestuia de către specialiști.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică din Drobeta Turnu Severin au depistat în trafic un bărbat de 39 ani, din comuna Hinova, în timp ce transporta cu un autoturism, pe strada Walter Mărăcineanu, material lemnos de esență salcâm. Acesta nu avea documente de proveniență, fapt pentru care a fost sancționat contravențional, iar materialul lemnos a fost predat în custodie unui reprezentant al Ocolului Silvic Drobeta Turnu Severin.

Doi bărbați de 23 și 26 de ani, din comuna Corcova și orașul Strehaia, au tăiat de pe picior mai mulți arbori, situați pe un teren cu vegetație forestieră din afara fondului forestier, aflat în extravilanul satului Crenaia. Materialul lemnos a fost lăsat în custodie Ocolului Silvic Corcova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS