10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiOrdine de protecție provizorii pentru doi fii agresivi

Ordine de protecție provizorii pentru doi fii agresivi

Poliţiştii mehedinţeni au emis ordine de protecţie provizorii pentru doi fii agresivi, Ordinele sunt emise pntru 5 zile.

Poliția orașului Strehaia a fost sesizată telefonic, ieri noapte, de către o femeie, de 50 de ani, că fiul său de 24 ani, a amenințat-o pe aceasta cât și pe soț.
La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție. Din verificările efectuate s-a stabilit că aspectele sesizate se confirmă. Tânărul a fost găsit sub influența alcoolului. El a manifestat o atitudine agresivă, fapt pentru care a fost imobilizat și condus la sediul Poliției orașului Strehaia.
În cauză, a fost deschis un dosar de cerctare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și distrugere. Pe numele său a fost emis un ordin protecție provizoriu pentru o perioadă de cinci zile.

Aseară, polițiștii Secției Rurale Izvoru Bîrzii au fost sesizați telefonic de o femeie de 59 de ani, din comuna Izvoru Bîrzii, județ Mehedinți, cu privire la faptul că în timp ce se afla la domiciliul comun împreună cu soțul său, au fost agresați de fiul acestora.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă din cadrul secției de poliție. Pe fondul consumului de alcool și în urma unor discuţii contradictorii, fiul acestora de 38 ani, i-a agresat pe cei doi soți în timp ce se aflau la domiciliul comun din comuna Izvoru Bîrzii.
Celor două victime le-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului de către un echipaj al ambulanței. Aceștia au refuzat să fie transportați la spital. Pe numele fiului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile.
În cauză, s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS