20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Depistat în trafic sub influența alcoolului, imediat după producerea unui accident

Mehedinţi: Depistat în trafic sub influența alcoolului, imediat după producerea unui accident

Polițiștii Biroului de Ordine Publică din Drobeta Turnu Severin au depistat aseară în trafic un bărbat de 60 ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism pe Aleea Castanilor, sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest acesta a indicat o concentrație de 0,46% mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean Drobeta Turnu-Severin pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Extinzând cercetările, polițiștii au stabilit faptul că același conducător auto a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale, eveniment produs la intersecția străzii Orly cu bulevardul Tudor Vladimirescu.
În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzută şi pedepsită de art. 336, alin. 1 din Codul Penal, iar față de bărbatul vinovat de producerea accidentului a fost luată măsura reținerii permisului de conducere și sancţionarea contravenţională cu suma de 1.740 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS