În perioada 23-25 noiembrie. în intervalul orar 10.00 – 20.00, Severin Shopping Center devine paradisul micilor constructori. Centrul comercial găzduiește evenimentul Young Builders și organizează un atelier de creație, alături de Clubul Clever Frog.
Copii cu vârstă cuprinsă între 3 și 14 ani sunt încurajați să fie cât mai creativi și vor avea la dispoziție toate piesele necesare pentru a construi clădiri, mașini, nave, animale și multe alte lucruri, în cadrul atelierelor de creație. Tot aici se vor putea juca cu mașini motorizate și teleghidate.
Cei mici și cei mari vor putea vedea, de asemenea, o expoziție de construcții impresionante. Expoziția și atelierele vor avea loc în zona Info Point, în intervalul 10:00-20:00, iar intrarea este liberă.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.