Autospeciale noi în dotarea IPJ MehedinţiTreisprezece autoturisme au fost repartizate poliţiştilor mehedinţeni, pentru a fi folosite în misiunile de patrulare din mediul urban şi rural. Toate autovehiculele sunt inscripționate și dotate corespunzător.

Şase dintre autospeciale vor fi repartizate Posturilor de Poliție Comunală Șișești, Bala, Pristol, Vânători, Stângăceaua și Dubova. De asemenea, autovehicule noi vor primi Secția de Poliție Rurală Strehaia și Șimian, două autospeciale vor intra în dotarea Poliției municipiului Dr.Tr.Severin, două autovehicule vor fi repartizate Serviciului și Biroului Rutier, iar una va fi destinată Serviciului Județean de Poliție Transporturi.


Ele vor fi destinate exclusiv misiunilor de patrulare din zona de competență structurilor de poliție amintite, și vor avea drept scop intervenția promptă la evenimentele sesizate de către comunitate.


Comenteaza acum

Alte stiri

11 martie 2019

Șefi noi în poliția gorjeană

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Gorj a făcut schimbări la două subunități din cadrul instituției. După un an în care a condus Poliția Municipiului Motru, comisarul șef de poliție Daniel Popescu a fost numit la comanda Poliţiei ...

Sumarul ediției de joi, 21 martie 2019

Top