????????????????????????????????????

Jandarmii mehedinţeni au depistat ieri, un tânăr care lovea cu piciorul farul și aripa unui autoturism, producând avarierea acestuia. Severineanul, de 34 de ani, s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. Jandarmii au anunțat proprietarul mașinii si echipa oprativă din cadrul Poliției pentru a continua cercetările.
Un alt tânăr, de 19 ani, a fost surprins în zona Cetății Medievale, în timp ce deținea asupra sa un pliculeț din folie transparentă ce conținea materie vegetală cu miros înțepător. La fața locului au sosit specialiști din cadrul S.C.C.O Mehedinți care au constatat că este vorba de substanțe din categoria drogurilor de risc. În acest caz jandarmii au întocmit actele de sesizare, care au fost înaintate organelor competente în vederea continuării cercetărilor.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.