Mehedinţi: Razie pe şoselele din judeţÎn utimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului și Biroului Rutier au aplicat participanților la trafic 46 de sancțiuni contravenționale. Valoarea amenzilor depășește 24.000 de lei.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au continuat acţiunile pe şoselele mehedințene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 46 sancţiuni contravenţionale, reţinute în vederea suspendării 11 permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.


Astfel, 17 de sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 6 participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 4 sancțiuni au fost aplicate pietonilor iar 9 sancţiuni s-au aplicat pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Valoarea amenzilor aplicate este 24.070 de lei.


Comenteaza acum

Alte stiri

4 martie 2019

Dolj: Peste 160 de sancţiuni, aplicate ieri

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene, împreună cu poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova şi formaţiunilor rutiere au executat, ieri, o acţiune pe principalele drumurile naţionale şi ...

Sumarul ediției de luni, 25 martie 2019

Top