În ultimele 24 de ore, polițiștii din structurile de ordine publică au continuat activitățile pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și menținerea unui climat adecvat de siguranță publică pe raza muncipiului Drobeta Turnu Severin.

Astfel, polițiștii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin au efectuat 66 de controale la sistemele de pază de pe raza municipiului, legitimând 156 de persoane.
Polițiștii au constatat 3 infracțiuni în flagrant și au aplicat 40 de sancțiuni contravenționale. 19 dintre sancțiunile aplicate au fost pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.
Siguranța rutieră, a reprezentat, de asemenea, o prioritate a polițiștilor, controlând, astfel, 48 de autovehicule, ocazie cu care au aplicat 19 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea regimului rutier pe drumurile publice, iar ca măsură complementară, au reținut un permis de conducere și un certificat de înmatriculate.
Valoarea contravențiilor aplicate se ridică la 5.865 de lei.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.