Acasă Local Mehedinţi Mehedinţi: Sancţionat pentru furt de lemne

Mehedinţi: Sancţionat pentru furt de lemne

-

Lucrătorii Posturilor de Poliție Izvoru Bîrzii și Malovăț au depistat, ieri, un bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna Breznița Ocol, județul  Mehedinți,  care tăiase fără drept de pe picior și sustrăsese doi arbori esență gîrniță având un volum de 0,77 mc. și o valoare de 310 lei, dintr-o pădure situată pe raza satului Șușița din aceeași comună.
Persoana în cauză a fost sancționată contravențional conform Legii 171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat și dat în custodie reprezentanților Ocolului Silvic Severin.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.