5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Întâlnire a poliţiştilor cu administratorii şi preşedinţii asociaţilor de proprietari

Mehedinţi: Întâlnire a poliţiştilor cu administratorii şi preşedinţii asociaţilor de proprietari

Polițiștii mehedințeni au organizat, la finele săptămânii trecute, o întâlnire, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, cu președinții și administratorii asociațiilor de proprietari din Drobeta Turnu Severin.

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiștii Serviciului Ordine Publică, și polițiștii Compartimentului de Proximitate din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin, au organizat o întâlnire cu președinții și administratorii asociațiilor de proprietari din Drobeta Turnu Severin.
În cadrul întâlnirii a fost pusă în discuție campania de prevenire a furturilor din locuințe ”Hoții sunt creativi. Fii preventiv!”, precum și campania de prevenire a violenței domestice ”Aripi frânte”.
Totodată, au fost abordate subiecte legate de asigurarea unui climat de liniște și siguranță publică, precum:
– Chiriași ce domiciliază fără forme legale;
– Grupuri de minori tip ”scara blocului”;
– Tulburarea ordinii publice – violență în familie, petreceri, certuri pe locuri de parcare, etc..
Participarea a fost numeroasă, polițiștii luând la cunoștință problemele cu care se confruntă comunitatea, fiind stabilite întâlniri zonale, punctuale pentru clarificarea aspectelor ce țin de asigurarea liniștii și ordinii publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS