5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Prinşi băuţi la volan

Mehedinţi: Prinşi băuţi la volan

Polițiștii Biroului Rutier și Ordine Publică  din cadrul Poliţiei Municipiului Drobeta Turnu Severin au oprit, ieri, pentru control, pe strada Crișan din localitate, un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Drobeta Turnu Severin.
Aducându-i-se la cunoștință, de către polițiști, faptul că va fi testat cu aparatul etilotest, persoana în cauză a refuzat testarea cât și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz de recoltare de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii Formaţiunii Poliţiei Rutiere Orşova au depistat, ieri, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Orşova, județul Mehedinţi,  în timp ce conducea pe  D.N. 57- Orșova, un autoturism, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul  fiind  de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional cu suma de 1.885 de lei, totodată, fiind luată măsura suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS