16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Tânăr reţinut după ce a furat bunuri şi bani dintr-o societate comercială

Mehedinţi: Tânăr reţinut după ce a furat bunuri şi bani dintr-o societate comercială

Poliţiştii Secției nr. 7 Poliție Rurală Vânju Mare au reţinut un tânăr de 20 de ani, bănuit de sustragerea mai multor bunuri dintr-o societate comercială.
Duminică, 8 octombrie, poliţiştii Sectiei nr. 7 Poliţie Rurală Vânju-Mare au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Gruia, cu privire la faptul că în noaptea de 7 spre 8 octombrie, persoane necunoscute au pătruns prin forţarea unei ferestre în interiorul unei societăţi comerciale pe care o deţine în aceeaşi localitate, de unde au sustras mai multe bunuri şi bani, în valoare de aproximativ 1.000 de lei.
Având în vedere cele sesizate, în urma verificărilor efectuate de către poliţiştii Secţiei nr.7 Poliţie Rurală Vânju Mare, joi, 12 octombrie, aceştia au identificat un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Gruia, judeţul Mehedinţi, bănuit de comiterea faptei. Persoana în cauză a fost reţiunută pentru 24 de ore şi introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Mehedinţi, urmând ca astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Vînju Mare cu propunere de luare a măsurilor legale. Se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 30% și restituit părții vătămate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS