11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Un şofer băut a provocat un grav accident soldat cu o victimă

Mehedinţi: Un şofer băut a provocat un grav accident soldat cu o victimă

Poliția municipiului Orșova a fost sesizată aseară că pe str. Dunării nr.83, din comuna Eşelniţa, judeţul Mehedinţi, a avut loc  un accident rutier, soldat cu victime.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Orşova, care în  urma verificărilor efectuate a stabilit că un bărbat în vârstă de 31 ani, din comuna Eşelniţa, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism, pe str. Dunării, nr 83, din direcţia Eşelniţa- Orşova, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului, părăsind carosabilul şi izbindu-se de un alt autoturism, parcat în afara părţii carosabile.
În urma accidentului  a rezultat  vătămarea gravă a unui tânăr în vârstă de 22 ani, pasager în autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 31 ani, acesta fiind transportat la Spitalul municipal Orșova, pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipiului Orșova unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei .
Starea de viabilitate a drumului, nu a influențat producerea accidentului, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor  de vătămare corporală din culpă, respectiv, „conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS