11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiAccident cu două victime pe un bulevard din Drobeta Turnu Severin. Şoferul vinovat a fugit de la locul faptei

Accident cu două victime pe un bulevard din Drobeta Turnu Severin. Şoferul vinovat a fugit de la locul faptei

Azi noapte, la ora 5:53, Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin s-a deplasat cu o ambulanță S.M.U.R.D. și trei pompieri militari la un accident rutier produs între două autoturisme în municipiu, bd. Tudor Vladimirescu. Un bărbat de 22 ani din municipiul Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism pe b-dul Tudor Vladimirescu, nu a adaptat viteza la condițiile de trafic și a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus de un bărbat de 37 ani, din comuna Șimian, județul Mehedinți.
În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto care circula regulamentar, precum și avarierea altor patru autoturisme staționate.  Salvatorii au acordat primul ajutor medical unei victime cu atac de panică, iar a doua victimă, ce prezenta traumatisme minore, a fost preluată de un echipaj SA.J și transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Drobeta Turnu Severin.
La fața locului s-a deplasat un echipaj al Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin, iar pe timpul verificărilor, conducătorul auto care a provocat evenimentul rutier a fugit.
Pentru reținerea acestuia polițiștii au folosit armamentul din dotare fiind executate mai multe focuri de avertisment în plan vertical, însă conducătorul auto a refuzat să se supună somației, continuându-și deplasarea.
În prezent se continuă cercetările pentru reținerea conducătorului auto, pe numele acestuia fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS