11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiRazie pe şoselele din Mehedinţi

Razie pe şoselele din Mehedinţi

Poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ Mehedinţi în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând 175 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi, 13 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. Au fost reţinute 7 permise de conducere.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 175 de sancţiuni contravenţionale, reţinute în vederea suspendării 7  permise de conducere, şi 6 certificate de înmatriculare.
Astfel, 13 sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 24 de participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 21 de pietoni pentru traversări neregulamentare, 11 sancţiuni au fost aplicate pentru defecţiuni tehnice constatate, 2 sancţiuni au fost aplicate pentru efectuarea necorespunzătoare a manevrei de depăşire, iar 6 sancţiuni au fost aplicate pentru lipsa documentelor, restul abaterilor fiind aplicate la alte acte normative.
Valoarea sancţiunilor aplicate este 41.000 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS