14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: 242 de sancţiuni contravenţionale în 24 de ore

Mehedinţi: 242 de sancţiuni contravenţionale în 24 de ore

În ultimele 24 de ore, poliţiştii Serviciului Rutier au continuat acţiunile pe şoselele mehedințene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 242 de sancţiuni contravenţionale, reţinut în vederea suspendării 3 permise de conducere și retrase 10 certificate de înmatriculare.

Astfel, 67 participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 10 conducători auto pentru lipsa dotării corespunzătoare a autovehiculelor, 17 pentru defecțiuni tehnice constatate, 5 pietoni nerespectarea legislației rutiere, iar 29 șoferi pentru lipsa documentelor. Valoarea sancţiunilor aplicate este 38.535 lei.

Poliţiştii rutieri vor continua acţiunile tematice organizate pentru combaterea abaterilor la regimul circulaţiei în special depășirea, viteza și prioritate vehicule.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS