22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCulturaTârgu Jiu: Campania „SEMN că trebuie să citești o carte!”, derulată de UCB de Ziua Națională a Lecturii

Târgu Jiu: Campania „SEMN că trebuie să citești o carte!”, derulată de UCB de Ziua Națională a Lecturii

Campania „SEMN că trebuie să citești o carte!” organizată de Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu continuă și în acest an.

Prin intermediul acestei campanii ce se desfășoară pe parcursul a mai multor zile, se dorește marcarea Zilei Naționale a Lecturii ce se celebrează anual în data de 15 februarie.

„Deoarece această zi trebuie să fie importantă pentru tânăra generaţie și pentru că vrem să încurajăm și să promovăm cititul în rândul tinerilor, vom oferi semne de carte tuturor cititorilor care împrumută cărți de la toate bibliotecile din judetul Gorj, fie că este vorba de cele ale liceelor, bibliotecile orășenești, ale Universității „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu, dar și filialele Bibliotecii Județene „Christian Tell” Gorj.

Semnele de carte au fost distribuite deja în majoritatea bibliotecilor, iar cititorii care o să le viziteze vor primi câte un semn de carte lângă cartea împrumutată”, potrivit UCB.

Citeşte şi: CEO a achitat toate certificatele de CO2

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS