12.3 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjAparegio introduce contoare inteligente

Aparegio introduce contoare inteligente

Aparegio Gorj a semnat două contracte gândite să vină cu precădere în sprijinul abonaților operatorului.

Astfel, în cadrul proiectului „Achiziționarea și montarea/implementarea de către Aparegio de contori inteligenți și de echipamente și software pentru digitalizarea activității de management al pierderilor pentru eficientizarea sistemului de alimentare cu apă al Municipiului Târgu Jiu”, s-au semnat două contracte în valoare totală de peste 11 milioane de lei. „Achizitionarea si montarea/implementarea de către Aparegio Gorj de contori inteligenți pentru sistemului de alimentare cu apă al Municipiului Târgu Jiu” pentru reducerea pierderilor de apă în sistemul de alimentare cu apă în Municipiul Tg-Jiu, Gorj.

Proiectul denumit „Platformă digitală de colectare respectiv stocare, integrare, analiza, raportare și management date” ” a fost atribuit firmei Vestra Industry SRL, are o valoare de 5.409.135,16 lei, la care se adaugă T.V.A în valoare de 1.027.735,68 lei și presupune achiziția și montarea a 7666 de contoare noi care vor înlocui contoarele mecanice existente, până la 31.12.2023. Achizitionarea și montarea/implementarea de către Aparegio Gorj de echipamente și software pentru digitalizarea activității de management al pierderilor pentru eficientizarea sistemului de alimentare cu apă al Municipiului Târgu Jiu (loggeri si vane)”.

Proiectul denumit „Platformă digitală de colectare respectiv stocare, integrare, analiza, raportare și management date”, a fost atribuit companiei Envirotronic SRL , are o valoare de 3.932.485,00 lei la care se adaugă T.V.A în valoare de 747.172,15. lei. Obiectivul investiţiei vizează achiziționarea unui set de 173 loggeri de zgomot și a unui debitmetru electromagnetic cu transmisie date prin telemetrie. Valoarea totală a contractului de finanțare este de 9.832.394,33 lei (fără TVA), respectiv 11.700.549,24 lei cu TVA”, conform Aparegio Gorj.

Citeşte şi: Expertiză finalizată în dosarul accidentului cu trei morți de la CEO

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS