5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat și-a dat foc în fața Primăriei Peștișani

Un bărbat și-a dat foc în fața Primăriei Peștișani

Un bărbat și-a dat foc joi dimineață în fața sediului Primăriei Peștișani, din județul Gorj. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj, bărbatul s-a autoincendiat, însă au intervenit câțiva consăteni care au stins focul.

„Prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112, am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de o persoană care s-a autoincendiat în fața Primăriei Peștișani.

La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD din cadrul ISU Gorj și o ambulanță din cadrul SAJ Gorj care au constatat ca persoana fusese ajutată de către martorii acestui eveniment în sensul că focul a fost stins. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 65 de ani care este conștient și care a suferit arsuri la nivelul membrelor inferioare și abdomenului.

Colegii noștri i-au acordat primul ajutor calificat la fața locului, iar ulterior l-au transportat la UPU Târgu Jiu”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj. Bărbatul ar avea o serie de nemulțumiri fața de primărie în legătură cu situația unui teren.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS