17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjAnchetă pentru tentativă de omor, după ce un bărbat reținut de mascați a ajuns în stare gravă la spital

Anchetă pentru tentativă de omor, după ce un bărbat reținut de mascați a ajuns în stare gravă la spital

Un bărbat, de 41 de ani, din Novaci, a fost adus în tare gravă la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, după ce a fost reținut de mascați

Bărbatul a ajuns pe mâna polițiștilor pe 20 mai, după ce nu ar fi oprit la un filtru al Poliției Rutiere și ar fi acroșat cu oglinda mașinii un om al legii. Atunci au fost începute cercetări pentru comiterea infracțiunii de ultraj, iar suspectul a fost arestat pentru 30 de zile.

Problema este că nu a mai ajuns în arest, ci direct la spital după ce i s-a făcut rău. Nu se știe exact ce s-a întâmplat între bărbat și mascați, dar acesta a fost operat în cursul zilei de 21 mai timp de mai multe ore, la puțin timp după ce fusese arestat. În momentul de față este conectat la aparate și starea pacientului este stabilă, după cum au precizat reprezentanții Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.

În urma celor întâmplate, Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a început cercetări pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor și alte fapte. Potrivit unor surse judiciare a fost început și urmărirea penală in rem, până la identificarea celor care ar putea să se facă vinovați de starea în care cel arestat a fost adus la spital.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS