8.8 C
Craiova
luni, 25 octombrie, 2021
Știri de ultima orăActualitateCulturaGorjfest își deschide mâine porțile

Gorjfest își deschide mâine porțile

Gorjfest își deschide porțile și la Târgu Jiu. Marți, 21 septembrie, începând cu ora 12.00, la sala „Florin Isuf” a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj va avea loc vernisajul expoziției „Columna neamului românesc de la Ștefan cel Mare la Constantin Brâncuși”.

Expoziția, care face parte din seria de manifestări ale celei de-a XXXII-a ediții a Festivalului Internațional de Arte Vizuale, Gorjfest, a avut loc vernisajul mai întâi la Chișinău la Sala ARTCOR, (Centrul de dezvoltare a industriilor creative). După Chișinău, iată că lucrările semnate de Cornel Vană, Larisa Mutu Mindoiu, Florin Hutium, Gelu Costea, Corina perianu, Grigore Haidău, Codruţ Duduman, Ion Brodeală, Vasile Pop Negreşteanu, Eric, Perjovschi, Costel Păun, pot fi admirate și la Târgu Jiu, la Sala “Florin Isuf”.

În cadrul ediției din acest an a GORJFEST vor avea loc mai multe expoziții la nivel național până la jumătatea lunii octombrie, atunci când totul se va încheia cu un mare eveniment la Târgu Jiu. Toți cei care expun sunt foști partipanți la edițiile anterioare ale acestui eveniment organizat de CJCPCT Gorj. De-a lungul anilor zeci de artiști (pictori, sculptori, fotografi, creatori de film documentar etc.) din peste 40 de țări ale lumii au venit la Târgu Jiu pentru a participa la “GORJFEST”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ssangyong, celebra şi inovativa marcă auto 4×4 din Coreea,...

De peste 60 de ani, SsangYong inovează şi evoluează,...

ȘTIRI GdS