10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Anchetat după ce a demontat un indicator rutier ca să poată vinde pepeni

Gorj: Anchetat după ce a demontat un indicator rutier ca să poată vinde pepeni

Un bărbat, din Gorj, este cercetat de poliție, după ce la finalul săptămânii trecute a demontat un indicator rutier „Oprirea Interzisă” în zona Bâlteni, pentru ca în punctul respectiv să se poată vinde pepeni.

Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Rovinari și Secţiei 5 Poliţie Rurală Rovinari s-au sesizat din oficiu în urma apariției unor imagini pe o rețea de socializare, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a desprins un indicator rutier cu însemnul de circulație „Oprirea Interzisă”, montat în apropierea intersecției DN 66 Țicleni cu strada Serafim Duicu, de pe raza localității Bâlteni.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a constatat că un bărbat de 47 de ani, din comuna Bâlteni, ar fi desprins indicatorul rutier de pe țeava metalică și l-a mutat la o distanță de aproximativ 20 metri, pe o altă țeavă metalică. Ulterior, indicatorul rutier a fost montat în poziția inițială.

A fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice. Gestul nu a fost trecut cu vederea de oamenii legii. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS