9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTârgu Jiu: Anchetă IPJ la o școală după ce un elev a fost agresat fizic de colegi mai mari

Târgu Jiu: Anchetă IPJ la o școală după ce un elev a fost agresat fizic de colegi mai mari

Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj a început o anchetă la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, unde un elev a fost agresat fizic într-o pauză.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroul de Ordine Publică – Compartimentul Proximitate împreună cu ofițeri din cadrul Biroului Siguranță Școlară, ca urmare a unui material postat pe o rețeaua de socializare, la data de 25 mai, privind o agresiune petrecută la o unitate de învățământ din municipiu, s-au deplasat la respectiva școală. Aici, în urma verificărilor efectuate, au stabilit faptul că pe 25 mai, în pauza dintre ore, trei elevi au împins ușa de acces într-o sală de cursuri, prinzând între ușă și tocul acesteia brațul drept al unui alt elev.

Părinții persoanei vătămate au declarat că nu formulează plângere penală și nu au fost de acord ca minorul să fie examinat medico-legal. S-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. La verificări au participat și reprezentanți ai DGASPC și ISJ Gorj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS