10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjUn elev și un profesor, cetățeni de onoare la Târgu Jiu

Un elev și un profesor, cetățeni de onoare la Târgu Jiu

Un elev și un profesor, din Târgu Jiu, vor deveni cetățeni de onoare ai muncipiului. Astfel, în cadrul unei ședințe festive a Consiliului Local Târgu Jiu, care va avea loc joi, de la ora 09,30, la Teatrul „Elvira Godeanu”, va fi conferit titlul de „Cetățean de Onoare al Municipiului Târgu Jiu”, profesorului Gheorghe – Eugen Nodea și elevului olimpic internațional Ioan Popescu.

Elevul Ioan Giovani Popescu, din Târgu Jiu, a obținut anul acesta medalia de aur la Etapa Națională a Olimpiadei Societății pentru Excelență și Performanță în Informatică. Tânărul este elevi în clasa a XII-a, la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, din Târgu Jiu. Ioan Giovani Popescu a obținut premiul I și medalia de aur, dar și calificarea în Lotul național de informatică.

Elevul este pregătit de profesorul Eugen Nodea și a înregistrat în ultimii ani rezultate foarte bune la concursurile naționale și internaționale. Astfel, olimpicul Ioan Giovani Popescu, elev al Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu, a câștigat anul trecut medalia de argint la cea de-a XXX-a ediție (aniversară) a Olimpiadei Central Europene de Informatică, competiție desfășurată în Ungaria, la Nagykanizsa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS