5.5 C
Craiova
miercuri, 19 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Comisar-șef de poliție, care este și medic, în incompatibilitate

Gorj: Comisar-șef de poliție, care este și medic, în incompatibilitate

Laurențiu Nicolae Diaconescu, comisar-șef de poliție – medic în cadrul Centrului Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu „Dr. Nicolae Kretzulescu” – Centrul Județean Gorj, a fost găsit în incompatibilitate de către Agenția Națională de Integritate.

În perioada 4 decembrie 2018 – 1 decembrie 2019, a exercitat simultan cu funcția publică cu statut special de Comisar șef de poliție – medic în cadrul Centrului Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu „Dr. Nicolae Kretzulescu” – Centrul Județean Gorj și calitatea contractuală de medic primar cu jumătate de normă la Cabinetul școlar din cadrul Primăriei Comunei Mătăsari, respectiv medic primar – medicină de familie la Compartimentul Asistență Medicală Școlară din cadrul Primăriei Orașului Rovinari.

Persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 94, alin. (2), lit.a) din Legea nr. 161/2003, care stipulează că uncționarii publici nu pot deține alte funcții și nu pot desfășura alte activități, remunerate sau neremunerate în cadrul autorităților sau instituțiilor publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Salt incredibil al bilanțului zilnic de infecții cu coronavirus...

Bilanțul zilnic de infecții cu coronavirus din Austria a...

ȘTIRI GdS