22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjCEO investește 100.000 de lei în agende și pixuri pentru sărbători

CEO investește 100.000 de lei în agende și pixuri pentru sărbători

Complexul Energetic Oltenia (CEO) investește suma de peste 100.000 de lei TVA inclus pentru achiziția de cadouri pentru sărbătorile de iarnă.

Este vorba de cumpărarea de agende, pixuri, calendare și plase personalizate. Licitația este programată în data de 24 noiembrie, iar produsele respective trebuie să fie livrate până în data de 15 decembrie. Potrivit caietului de sarcini, produsele sunt necesare pentru desfășurarea normală a activității personalului din cadrul compartimentelor funcționale din sucursale, departamente, direcții, servicii și birourile din Complexului Energetic Oltenia.

Potrivit CEO, este vorba de daruri simbolice și se continuă tradiția sărbătorilor de iarnă din anii trecuți. Agendele și pixurile vor fi oferite salariaților și colaboratorilor. Achiziția prevede cumpărarea a trei tipuri de agende.între care una tip A5 de lux. Vor fi cumpărate truse cu stilou și pix, precum și alte două tipuri de pixuri, calendare de birou și de perete, precum și pungi de carton și din plastic.

Compania trebuie să fie restructurată

Toate obiectele vor fi personalizare cu sigla Complexului Energetic Oltenia. Compania s-a împrumutat anul acesta 251 de milioane de euro pentru plata certificatelor de CO2. Dat fiind faptul că nu a putut rambursa ajutorul financiar primit de la Trezoreria Statului prin Ministerul Finanțelor, împrumutul de acum și ajutoarele financiare din anii următori vor fi folosite pentru finanțarea unui Plan de restructurare.

Acesta prevede închiderea a trei cariere miniere și a jumătate din grupurile energetice pe bază de lignit. De asemenea, Complexul Energetic Oltenia va mai avea din 2026 încolo cu 5.000 de salariați mai puțin. Aceștia vor fi în principal pensionați. Vor fi construite și trei grupuri pe gaze naturale și parcuri fotovoltaice. Planul de restructurare costă peste 3 miliarde de euro. Jumătate din bani trebuie să fie asigurați de către Complexul Energetic Oltenia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS