13.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateLucrările la Hotelul „Sport” nu sunt încă finalizate

Lucrările la Hotelul „Sport” nu sunt încă finalizate

Hotelul „Sport” din Târgu Jiu, deținut de Ministerul Tineretului și Sportului și administrat de CS Pandurii, nu este încă finalizat. Lucrările ar fi trebuie să fie gata încă din luna iulie, însă constructorii nu s-au încadrat în termenul de două luni de zile. Hotelul „Sport” a fost modernizat cu 2 milioane de lei, încă din anul 2018. Autoritățile locale aveau obligația să realizeze, de asemenea, o serie de lucrări rămase de executat în urma modernizării Stadionului Municipal din Târgu Jiu. Hotelul „Sport” este înglobat în noua arenă, iar spațiile comune au fost afectate în urma lucrărilor la Stadion.

A existat o înțelegere că Primăria Târgu Jiu va aloca fonduri pentru finalizarea hotelului în zona spațiilor comune. După demersuri care au durat peste un an, la finalul anului 2019 Consiliul Local Târgu Jiu a alocat suma de 1,1 milioane de lei.

Au găsit un constructor

La finalul lunii mai 2020 autoritățile locale au reușit să organizeze o licitație și să desemneze un constructor. Acesta avea obligația ca în două luni de zile să finalizeze lucrările. Potrivit proiectului, este nevoie de lucrări de recompartimentare, finisaje, instalații electrice, sanitare, termice și de ventilație, la parter și la etajul I. Mai este nevoie de amenajarea camerei centralei termice și echiparea acesteia.

„Din păcate încă nu sunt gata lucrările. Nu știm de ce s-au prelungit. Sperana noastră era să avem gata hotelul încă din vară, să putem muta sportivii în el și să puteam derula activitatea. Am pierdut și niște contracte de cazare cu o firmă care avea lucrări în Gorj și trebuia să cazeze muncitori. Sper să fie finalizate până la urmă și să avem hotelul la dispoziție în sfârșit. Sunt câțiva ani de când nu îl mai avem la dispoziție”, a declarat Mihai Prunariu, directorul Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS