Acasă Local Gorj Bărbat, din Motru, cercetat de poliție după ce ar fi întreținut raporturi...

Bărbat, din Motru, cercetat de poliție după ce ar fi întreținut raporturi sexuale cu fiica sa, de 15 ani

-

Un bărbat, de 43 de ani, din Văgiuleşti, Gorj, este acuzat de polițiști că și-ar fi violat fiica minoră. Astfel, anchetatori din cadrul Poliției Municipiului Motru au fost sesizați marți cu privire la faptul că, din cursul anului 2019 și până în luna ianuarie 2020, un bărbat, de 43 de ani, ar fi întreținut raporturi sexuale, prin constrângere, cu fiica sa, de 15 ani.

În urma verificărilor efectuate de poliţiști s-a stabilit faptul că începând cu vara anului 2019 şi până la data de 23 ianuarie 2020, bărbatul ar fi întreţinut raporturi sexuale, în mod repetat, prin constrângere, cu fiica sa. Minora a fost transportată la SML Gorj pentru investigaţii de specialitate, aceasta urmând a fi preluată de reprezentanţi ai DGASPC Gorj. A fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de viol. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc fapta și luarea măsurilor legale.

Potrivit unor surse judiciare bărbatul este tatăl celor şaple copii, care se aflau în grija lui.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec O zi dinamică la capitolul prieteni şi protectori. Întâlniri, discuţii, veşti care de care mai interesante, dar şi dispute pe măsură....