14.6 C
Craiova
miercuri, 8 iulie, 2020
Știri de ultima oră Local Gorj Recensământul circulației rutiere pe drumurile județene

Recensământul circulației rutiere pe drumurile județene

La nivelul județului Gorj va declanșat în această primăvară recensământul circulației rutiere. În acest sens, a fost alocată suma de 286.000 de lei pentru achiziția serviciilor privind efectuarea înregistrării (recensământul) circulației rutiere din anul 2020, pe rețeaua de drumuri publice județene din judeţul Gorj.

Recensământul circulaţiei rutiere este o evidenţă obligatorie care se face o dată la cinci ani în toată România. Datele privind circulația autovehiculelor pe drumurile județene într-un anumit interval de timp vor fi transmise către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Vor putea să solicite fonduri europene

Datele colectate vor putea fi folosite pentru fundamentarea unor solicitări de finanțare europeană, în vederea reabilitării drumurilor din România. Recensământul monitorizeză frecvența traficului rutier în anumite perioade din zi și din noapte, pe parcursul mai multor luni de zile. Zeci de persoane vor fi angrenate în procesul de realizare a recensământului circulației rutiere pe drumurile județene. Acestea vor fi prezente în diferite puncte din Gorj, pe diferite drumuri județene. Este de amintit că rețeaua de drumuri județene din Gorj este de peste 800 de kilometri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Nicoleta Miulescu, secretarul fără casă de la Primăria Craiova

Nicoleta Miulescu, secretarul general al municipiului Craiova, are o declaraţie de avere aproape goală, doar cu veniturile obţinute din salarii.

ȘTIRI GdS

Nicoleta Miulescu, secretarul fără casă de la Primăria Craiova

Nicoleta Miulescu, secretarul general al municipiului Craiova, are o declaraţie de avere aproape goală, doar cu veniturile obţinute din salarii.

Covid-19 ar putea declanşa diabetul zaharat

La începutul pandemiei de SARS-CoV-2, medicii atrăgeau atenția asupra faptului că persoanele cu diabet se confruntă cu un risc mai mare de...

Medicamentele pentru Covid folosite în România, retrase din studiile...

Medicamentele care fac parte din protocolul Ministerului Sănătăţii pentru tratamentul Covid, utilizate în spitalele din România, inclusiv în Craiova, au fost retrase...

Au recunoscut că au depus documente false la APIA

Au recunoscut că au depus documente false la APIA.

ISJ Dolj se face că anchetează greşelile de notare...

ISJ Dolj se face că anchetează greşelile de notare de la evaluarea naţională

Bancul zilei

O femeie intră extrem de agitată într-un cabinet ginecologic și îi spune doctorului: Domnule doctor, am venit să îmi...