9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTichete-cadou de sărbători pentru funcționarii publici din CJ și primării

Tichete-cadou de sărbători pentru funcționarii publici din CJ și primării

Vești bune înaintea Sărbătorilor pentru funcționarii din Consiliul Județean și din zeci de primării din Gorj. Lucrătorii vor primi din partea sindicatului din care fac parte tichete-cadou în valoare de 200 de lei.

La sindicatul care funcționează în cadrul Consiliului Județean Gorj sunt înscriși peste 500 de membri. O parte sunt lucrători din cadrul CJ Gorj, iar alții sunt angajați din peste 30 de primării din județ. Oana Paloș, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Gorj, a declarat că tichetele-cadou au fost achiziționate cu bani proveniți din cotizațiile depuse de membri în cursul anului.

Tichete-cadou și la primării

Şi angajații Primăriei Târgu Jiu vor beneficia de tichete-cadou. Valoarea acestora este însă mult mai mică. Este vorba de tichete-cadou în valoare de 70 de lei.

Adrian Drulă, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu, a declarat că sidicatul salariaților din primărie va acorda tichete tuturor celor peste 250 de membri ai organizației.

„Este un drept acordat de sindicat și nu de autoritatea locală. Sunt fonduri gestionate de sindicat din strângerea cotizațiilor de la membri. Valoarea tichetelor-cadou este de 70 de lei de persoană. Vor fi acordate, desigur, înaintea Sărbătorilor de final de an”, a spus Adrian Drulă, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS