10.8 C
Craiova
luni, 21 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Local Gorj Tichete-cadou de sărbători pentru funcționarii publici din CJ și primării

Tichete-cadou de sărbători pentru funcționarii publici din CJ și primării

Vești bune înaintea Sărbătorilor pentru funcționarii din Consiliul Județean și din zeci de primării din Gorj. Lucrătorii vor primi din partea sindicatului din care fac parte tichete-cadou în valoare de 200 de lei.

La sindicatul care funcționează în cadrul Consiliului Județean Gorj sunt înscriși peste 500 de membri. O parte sunt lucrători din cadrul CJ Gorj, iar alții sunt angajați din peste 30 de primării din județ. Oana Paloș, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Gorj, a declarat că tichetele-cadou au fost achiziționate cu bani proveniți din cotizațiile depuse de membri în cursul anului.

Tichete-cadou și la primării

Şi angajații Primăriei Târgu Jiu vor beneficia de tichete-cadou. Valoarea acestora este însă mult mai mică. Este vorba de tichete-cadou în valoare de 70 de lei.

Adrian Drulă, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu, a declarat că sidicatul salariaților din primărie va acorda tichete tuturor celor peste 250 de membri ai organizației.

„Este un drept acordat de sindicat și nu de autoritatea locală. Sunt fonduri gestionate de sindicat din strângerea cotizațiilor de la membri. Valoarea tichetelor-cadou este de 70 de lei de persoană. Vor fi acordate, desigur, înaintea Sărbătorilor de final de an”, a spus Adrian Drulă, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:08:06

Gala UNITER la Craiova. Ion Caramitru, preşedinte UNITER: Chiar...

Gala Premiilor UNITER 2020 reuneşte două premiere....

ȘTIRI GdS

Ce-i mai trebuie stadionului de atletism pentru a fi...

Stadionul de atletism din Craiova nu este încă gata pentru competiții oficiale.

Concurență de 9 pe loc pentru trei posturi de...

Concurență ca la medicină pentru trei posturi de șofer în cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Nu mai puțin de...

Cum a ajuns o școală din Craiova cu două...

Cum a ajuns o școală din Craiova cu două clase în scenariul roșu

Număr record de piloți și motoare încinse la Transalpina...

Pe ultima sută de metri Federația Națională de Automobilism Sportiv a organizat la Rânca sâmbătă și duminică o competiție sportivă în care...

Încep lucrările și la drumul județean Moțăței – Plenița

CJ Dolj a dat ordinul de începere a lucrărilor și la tronsonul II al DJ 561A, Moțăței – Unirea – Plenița – limita cu județul Mehedinți.

Încă un deces din cauza Covid în Gorj

Județul Gorj înregistrează încă un deces din cauza COVID. Situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel: 631...