10.3 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjBărbat prins de polițiștii locali în timp ce fura din scările de bloc

Bărbat prins de polițiștii locali în timp ce fura din scările de bloc

Un bărbat care sustrăgea bunuri din scări de bloc din Târgu Jiu a fost prins în flagrant la finalul săptămânii trecute de către Poliția Locală.

În cadrul acțiunii desfășurate pe raza municipiului Târgu Jiu în noaptea de 5 spre 6 octombrie 2019, polițiștii locali cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice au verificat în special locurile cunoscute a fi frecventate de persoane fără adăpost, cerșetori și alte elemente care ar putea perturba liniștea publică. Totodată, au fost verificate parcurile și zonele de locuit, fiind legitimate 19 persoane.

Polițiștii locali au constatat nouă fapte de natură contravențională și o faptă de natură penală. „Astfel, s-a constatat că numitul M.F., în vârstă de 22 ani, cu domiciliul în Târgu Jiu, a sustras o bicicletă dintr-o scară de bloc de pe strada Theodor Aman, acesta relatându-le polițiștilor locali că ar fi intrat în mai multe scări de bloc cu scopul de a-și însuși eventuale bunuri găsite. Au fost întocmite actele procedurale de constatare a infracțiunii flagrante, persoana în cauză și bunul găsit asupra acesteia fiind predate organelor de cercetare penală pentru continuarea cercetărilor“, potrivit unui comunicat al Poliției Locale din Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS