Acasă Local Gorj Gorj: DN 66, semnalizat din cauza căderilor de pietre

Gorj: DN 66, semnalizat din cauza căderilor de pietre

-

DN 66 este semnalizat de luni cu balize la kilometrul 116+300, în Defileul Jiului, din cauza căderilor de pietre și grohotiș.

Pe DN 66, Defileul Jiului la km 116+300, se înregistrează de ieri caderi de pietre de pe versant. În urma verificării aeriene a zonei s-a constat faptul că pe o vale a versantului s-a format o acumulare de pietre de diferite dimensiuni.

Se instalează balize

În zonă, se poate circula pe o treime din drum. Aici se află mobilizat un utilaj care îndepărtează pietrele care ajung pe carosabil. Se așteaptă intervenția unei echipe de salvamontiști care să urce pe versant, în zona cu probleme pentru a o curăța. Până atunci, perimetrul este urmărit cu ajutorul unei drone.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Novara T Impex, un reper important pe piața construcțiilor din Oltenia

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Primăria vrea înapoi banii pe polivalentă

Primarul Slatinei a anunțat la prezentarea bugetului că, cel mai probabil, investiția la sala polivalentă va fi abandonată. Primăria a plătit lucrări...