Acasă Local Gorj A ajuns în arest pentru furtul unui portofel cu bani și carduri

A ajuns în arest pentru furtul unui portofel cu bani și carduri

-

Un tânăr, de 29 ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt, a ajuns în arest la finalul săptămânii trecute. Pe 13 august, în timp ce se afla în incinta unui local public din municipiul Târgu Jiu, tânărul ar fi sustras un  portofel. Un tânăr, de 21 de ani, din Ciuperceni, şi-a lăsat nesupravegheat portofelul pe un scaun. Acesta avea în portofel 500 de lire, 300 de lei, 2 carduri bancare, un lănțișor de aur și documente personale. Prejudiciul furtului a fost de 3000 lei.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.