11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMotociclist lovit de un şofer neatent

Motociclist lovit de un şofer neatent

Un bărbat care conducea un autoturism pe DJ672, nu s-a asigurat când a efectuat virajul la stânga şi a lovit o motocicletă care conducea regulamentar, condusă de un tânăr de 23 de ani.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați, azi, prin apelul 112 de un participant la trafic, despre faptul că pe raza comunei Lelești a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit faptul că un bărbat, de 36 de ani, din comuna Lelești, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 672 D din direcția Dobrița în direcția DN 67 D, a efectuat virajul la stânga fără a se asigura, pentru a intra pe o proprietate alăturată drumului public și a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă de un tânăr, de 23 de ani, din comuna Runcu, care circula regulamentar și efectua manevra de depășire.

În urma impactului conducătorul motocicletei a suferit leziuni și a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS