Acasă Local Gorj Lucrări de reabilitare pentru două drumuri județene

Lucrări de reabilitare pentru două drumuri județene

-

Două drumuri județene vor beneficia de lucrări de reabilitare. Este vorba de două artere rutiere administrate de Consiliul Județean Gorj. Este vizată reabilitarea Drumului Județean 665 A. Modernizarea se va face pe o lungime de 3 kilometri, în localitatea Bălănești. Contractul are o valoare de 3,1 milioane de lei.

Al doilea contract de reabilitare vizează achiziția de servicii de asistență tehnică prin diriginți de șantier pe durata execuției lucrărilor în cadrul proiectului „Modernizare drum județean (675C), cu originea în DN 67B, ce traversează localităţile Târgu Logreşti, Popeşti, Bustuchin, Poiana“. Este vorba de un tronson de 43 de kilometri, iar fondurile pentru lucrările de reabilitare sunt asigurate din bugetul Uniunii Europene. Este vorba de peste 50 de milioane de lei. „Este asigurată finanțarea pentru toate lucările care se desfășoară la această dată pe toate drumurile“, a declarat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

Circulaţie restricţionată în centrul Craiovei

Primăria Municipiului Craiova a anunțat că se va restricționa circulația rutieră cu ocazia desfășurării ceremonialului militar dedicat celebrării Zilei Unirii Principatelor Române.